пʼятниця, 07 травня 2021 12:53

80-та ОДШБр підтримала військового, підозрюваного в убивстві

80-та ОДШБр підтримала військового, підозрюваного в убивстві
Ветерана ООС із Тернопільщини 24-річного Андрія Пекельного підозрюють в умисному убивстві при перевищенні меж необхідної оборони. Фото: facebook.com/Андрій Кметь

Командування 80-ї окремої десантно-штурмової бригади висловило підтримку колишньому військовослужбовцю "вісімдесятки" Андрію Пекельному, якого підозрюють в умисному вбивстві.

Колектив бригади наголосив, що кожен має право на самооборону й захист свого житла, повідомила пресслужба 80-ї ОДШБр у Facebook.

"2018-го і 2019-го Андрій Пекельний у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади виконував завдання в зоні проведення ООС. Командир підрозділу, в якому проходив службу Андрій, а також співслужбовці характеризують його як старанного, відповідального, грамотного й дисциплінованого військовослужбовця. Він був взірцем для своїх побратимів, не мав шкідливих звичок, усі завдання виконував вчасно та якісно. Жодних зауважень під час служби до нього не було, у колективі мав авторитет і його поважали", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветеран АТО зарізав нападника: у справі стався новий поворот

Військові сподіваються на чесне й справедливе розслідування справи.

Нещастя трапилося 2 травня майже опівночі в селі Глещава на Тернопільщині. 24-річний ветеран ООС, обороняючись від нападіння п'яних ровесників, ножем травмував одного з них. Потерпілий помер від утрати крові.

Зараз ви читаєте новину «80-та ОДШБр підтримала військового, підозрюваного в убивстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі