вівторок, 05 квітня 2022 21:48

Спецтема: Війна Росії проти України

80 окупантів, 19 бронемашин і танки: угруповання "Схід" продовжує бити ворога

80 окупантів, 19 бронемашин і танки: угруповання "Схід" продовжує бити ворога
Угруповання "Схід" продовжують ліквідувати окупантів. Фото: Оперативно-тактичне угруповання "Схід"

Українські воїни продовжують стримувати російських загарбників.

5 квітня ворог один раз атакував. Українська артилерія наносила вогневе ураження в скупчення російських окупантів і їхньої техніки, повідомило оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Facebook.

Під час боїв українські захисники знищили особового складу до 80 терористів, чотири танки (з них один захопили), дев'ять БТР, 10 БМП, один міномет, один БМ-21, 17 артилерійських установок, один безпілотник і два заправники пального.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін планує захопити схід України до 9 травня - розвідка США

"Ще одна доба героїчного спротиву добігає кінця. Щодня ворог втрачає техніку й живу силу. Але російські пропагандисти про це не розкажуть, у їхній паралельній реальності лише "просування вперед" і "без втрат". Насправді ж єдиний напрямок, куди вони рухаються, це напрямок російського воєнного корабля", - ідеться в повідомленні.

1 квітня українські захисники відбили шість атак російських загарбників на Сході країни. З ночі точилися важкі бої. Ворог намагався прорвати оборону на окремих напрямках. Здійснив шість атак, які успішно відбили бійці оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Зараз ви читаєте новину «80 окупантів, 19 бронемашин і танки: угруповання "Схід" продовжує бити ворога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі