понеділок, 22 березня 2021 18:10

7-місячних сестер мати замкнула у хаті і зникла

7-місячних сестер мати замкнула у хаті і зникла
Те, як діти плачуть за зачиненими дверима, почув чоловік, який здав матері в оренду будинок Фото: npu.gov.ua

На Херсонщині мати замкнула у будинку двох маленьких сестер і зникла.

Те, як діти плачуть за зачиненими дверима, почув чоловік, який здав матері в оренду будинок, повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

"Подія сталася в одному з сіл Олешківської територіальної громади. В поліцію надійшло повідомлення, що з приватного будинку тривалий час чути дитячий плач, а двері ніхто не відчиняє. Господар оселі пояснив, що здав будинок в оренду жінці з двома дітьми. Того дня він прийшов перевірити пожильців, але на дверях був замок, а зсередини чути плач дітей", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5-річний хлопчик серед ночі блукав по мосту без дорослих

На телефонні дзвінки жінка не відповідала. Господар повернувся через дві години, але ситуація не змінилася. Із зачиненого будинку чувся дитячий плач. Чоловік звернувся у селищну раду, поліцію, про подію повідомили службу у справах дітей. Власник оселі відчинив двері, і в будинку ювенальні поліцейські виявили двох 7-місячних дівчат. Діти були легко одягнені, хоча дім не опалюється. Вони були голодні та налякані.

Про матір дівчаток відомо, що вона переїхала в селище лише два місяці тому. Жінка вже позбавлена батьківських прав на п'ятьох дітей і буде притягнута до адмінвідповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків. Після ретельного вивчення ситуації в родині вирішуватиметься питання щодо можливого позбавлення матері батьківських прав і на двох молодших дітей.

У Бережанах на Тернопільщині жінка покинула синів 12 місяців та 2 років на співмешканця й бабу, а сама втекла. Діти були в холоді й голодні. Медики діагностували в них переохолодження й анемію та забрали до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «7-місячних сестер мати замкнула у хаті і зникла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі