четвер, 01 листопада 2012 12:46

74 людини не змогли пережити ураган "Сенді"
10

Ураган зачепив більше десятка штатів
Фото: Фото: Reuters
Найбільш серйозно постраждали Нью-Йорк і Нью-Джерсі
Були закриті школи та інші державні установи
Підприємці втратили через стихійне лихо близько 10-30 мільярдів
Припинив працювати громадський транспорт

У США як мінімум 74 людини загинули в результаті урагану "Сенді", що обрушився на східне узбережжя в кінці жовтня. Як повідомляє Fox News, число жертв, як очікується, буде зростати в міру того, як рятувальники будуть розбиратися з наслідками стихійного лиха.

Ураган зачепив більше десятка штатів. Найбільш серйозно постраждали Нью-Йорк і Нью-Джерсі. У місті Нью-Йорк, як повідомляє NY Daily News, загинули 32 людини. У штаті були закриті школи та інші державні установи, призупинилася робота фондової біржі, припинив працювати громадський транспорт, у тому числі кілька ліній метро. Крім того, ряд телешоу вийшов в ефір без "живої" аудиторії, що сидить у залі, а влада Нью-Йорка вперше за 39 років скасувала святковий парад на честь Хеллоуїна.

Фондова біржа та аеропорти Нью-Йорка відновили свою роботу, однак ще близько 6 мільйонів будівель (в основному в штатах Нью-Йорк і Нью-Джерсі) залишаються без електрики, повідомляє Associated Press.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судний день у США: через повінь на поверхню "вибралися" небіжчики у гробах

Збиток від урагану складе, за різними оцінками, від 15 до 20 мільярдів доларів. Підприємці втратили через стихійне лихо порядку 10-30 мільярдів.

По всьому світу - ураган виник над Карибським морем і на даний момент дійшов до Канади - від "Сенді" загинули, повідомляє Agence France-Presse, не менше 135 людей. У Карибському регіоні найбільш сильно постраждали Куба і Гаїті.

Зараз ви читаєте новину «74 людини не змогли пережити ураган "Сенді"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі