субота, 16 січня 2021 18:10

6-річну дівчинку викрали тітка зі співмешканцем. Справа отримала продовження

6-річну дівчинку викрали тітка зі співмешканцем. Справа отримала продовження
6-річну Аліну з Ніжина на Чернігівщині викрали тітка зі співмешканцем. Їх розшукали під Києвом. Дитину повернули матері. Зловмисникам повідомили підозри. Фото: cn.npu.gov.ua

У Ніжині на Чернігівщині взяли під варту із правом внести 45,4 тис. грн застави Сергія Савченка із селища Баришівка на Київщині.

Його разом зі співмешканкою Тамарою Маркович підозрюють у викраденні племінниці останньої - 6-річної Аліни. Вони взяли дівчинку на прогулянку до Києва й зникли.

"Дівчинку знайшли в селі на Київщині у далеких родичів чоловіка. Там вони і переховували її. Попри їхній супротив, поліцейські врятували дитину з цієї неволі і повернули до Ніжина", - розповів Gazeta.ua начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельский.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розшукали 6-річну дівчинку, яка зникла з тіткою та її співмешканцем

Окрім того з'ясувалось, що чоловік неодноразово засуджувався, має не зняту та непогашену судимість. Мотивом викрадення дівчинки був викуп.

"Чоловік підозрюється у тому, що разом зі своєю співмешканкою викрали дівчинку. Та у період з 9 по 13 січня незаконно утримували її в одному із сіл Броварського району, доки не були виявлені працівниками поліції", - додали в прокуратурі.

Якщо провину спільників доведуть – їм загрожує до 5 років обмеження або позбавлення волі.

Аліна з Ніжина зникла 9 січня разом із рідною тіткою та її співмешканцем. Вони взяли дівчинку на прогулянку до Києва й не повернулися. Зв'язок з ними обірвався. Поліцейські з'ясували, що 10 січня, близько 10:00 їх бачили в селищі Березань Київської області, звідки родом чоловік. Після гостини в його брата вони пішли в невідомому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «6-річну дівчинку викрали тітка зі співмешканцем. Справа отримала продовження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі