понеділок, 19 липня 2021 14:07

6-річний хлопчик зник під час відпочинку. Його знайшли мертвим

6-річний хлопчик зник під час відпочинку. Його знайшли мертвим
Під час відпочинку біля кар'єру на Житомирщині зник 6-річний хлопчик. Наступного дня його знайшли мертвим у водоймі. Фото: t.me/mvs_ukraine

Під час відпочинку біля кар'єру поблизу села Тарасівка на Житомирщині зник 6-річний хлопчик надвечір 17 липня. Невідкладні пошуки того дня не дали результатів.

Тіло хлопчика дістали з води рятувальники вчора, 18 числа, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Зазначається, що дві подруги з дітьми відпочивали біля водойми. Малеча плескалась у воді, а коли раптово здійнявся вітер і зіпсувалась погода, вирішили завершувати прогулянку. Доки діти виходили на берег, їх матері збирали речі. За кілька хвилин виявилось, що немає 6-річного хлопчика. Мати гукала його, однак дитина не відзивалась. Самостійні пошуки теж нічого не дали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочивальник зник у штормовому морі: як не стати жертвою власної легковажності

"На березі того вечора було багато відпочивальників. Однак ніхто з дорослих чи дітей не бачив, чи виходив хлопчик з води. Його старшому братику та іншим дітям з компанії здавалось, що він таки був на березі. Але ніхто точно стверджувати цього не міг. Тож фактично до ночі ми прочісували берег водойми та узлісся. Ніхто не залишився байдужим до події й серед відпочивальників. Люди пірнали, наскільки могли, обстежували зарості у воді у надії виявити дитину", - розповіла старший інспектор підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Тетяна Цимбалюк.

Уранці наступного дня рятувальники обстежили водойму і виявили тіло 6-річного хлопчика. Причину смерті встановлять судово-медичні експерти.

Поліцейські перевіряють усі обставини та причини, що призвели до трагедії.

На Харківщині в технічній водоймі цукрозаводу 6-річна дівчинка впала у воду та потонула. Трагедія сталася в селі Гути Богодухівського району. Дівчинка з іншими друзями гуляла неподалік водойми без нагляду дорослих, посковзнулась та впала у воду.

Зараз ви читаєте новину «6-річний хлопчик зник під час відпочинку. Його знайшли мертвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі