понеділок, 11 листопада 2019 18:38

5-річна дівчинка плакала серед ночі на балконі

5-річна дівчинка плакала серед ночі на балконі
У Маріуполі 5-річну дівчинку покинули саму в квартирі. Її помітили сусіди, коли плакала на балконі. Фото - facebook.com/MariupolPolice

Уночі 11 листопада в Маріуполі на Донеччині на балконі багатоповерхівки по вул. Троїцькій помітили дівчинку, яка стояла сама і плакала.

Сусіди викликали патрульних, повідомили в прес-службі відомства.

"Прибувши на місце, на балконі патрульні побачили маленьку дівчинку, яка плакала. Двері квартири були відчинені. Дівчинка повідомила своє ім'я та те, що їй 5 років. Де перебуває її мама - дівчинка не знала", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві розшукують батьків побитого 3-річного хлопчика

Через деякий час мати дівчинки повернулася. Запевнила, що залишила доньку з бабусею, яка пішла в невідомому напрямку. Усі обставини з'ясовують працівники ювенальної превенції.

На щастя, дитина не отримала жодних ушкоджень.

Н а вул. Мала, 3 у Запоріжжі перехожі знайшли хлопчика. На вигляд йому близько 3-х років. Ховався під стінами житлового будинку. Знайда був тепло одягнутий та мав охайний вигляд. Проте жодних даних стосовно місця свого проживання, де його мама чи імен родичів малюк назвати не зміг.

Зараз ви читаєте новину «5-річна дівчинка плакала серед ночі на балконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі