понеділок, 26 березня 2007 13:46

5 млн грн збитку завдали державі харківські комунальники

Прокуратура Харківської області викрила посадовців комунального підприємства, які завдали державі збитку у розмірі 5 млн грн.

За словами начальника відділу обласної прокуратури Алли Карпенко, факти розкрадання засобів встановили під час перевірки газопостачальних компаній, підприємств теплокомуненерго і житлово-комунального господарства.

За її словами, зокрема, встановили, що посадовці одного з комунальних підприємств області під виглядом погашення боргу за нібито поставлену теплову енергію випустили векселі-перекази від імені однієї з теплопостачальних організацій, які потім реалізували, тим самим, завдали збитку державі на суму понад 5 млн грн.

За результатами перевірки прокуратура Комінтернівського району міста Харкова порушила кримінальну справу за фактом зловживання службовим положенням за ч.2 ст.364 КК України.

Правопорушникам загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком до 3 років, передає Главред.

Зараз ви читаєте новину «5 млн грн збитку завдали державі харківські комунальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі