четвер, 13 грудня 2018 08:06

4-класник прийшов до школи з пістолетом

4-класник прийшов до школи з пістолетом
У місті Рожище на Волині 4-класник прийшов на заняття зі зброєю. Фото - ТСН

У місті Рожище на Волині 4-класник прийшов на заняття зі зброєю, котрою хотів похвалитися перед своїми друзями. Хлопчик навіть не встиг витягнути пістолет із портфеля, як його забрала вчителька.Поліцейські, що приїхали до школи, з'ясували на місці, що зброя – не іграшкова.

"Це був пневматичний пістолет, який не був технічно справний, був розряджений, без кульок та баллона", - розповів старший інспектор Рожищенського відділення поліції Андрій Дорожнюк, передає ТСН.

У магазині зброї розповідають, що цей пістолет зовні є копією бойового. Якби він був зарядженим та ще й в руках дитини – міг би накоїти лиха. Якщо з нього влучити в око – людину можна вбити, кажуть спеціалісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У старшій школі сталась стрілянина - є загиблий

Батьків хлопця одразу після інциденту викликали до школи. Вони пояснили, що купили зброю 2 роки тому, мають усі документи. Тато хлопчика постійно брав пістолет у відрядження, а після повернення поклав його на шафу і просто забув про це.

В управлінні освіти кажуть, що обшукувати дітей, з чим вони приходять до школи, не мають права, а посади охоронця у закладі, де навчається близько 700 учнів, немає. Його функції виконує прибиральниця. Тому після інциденту у школах району планують лише провести профілактичні бесіди з педагогами і батьками.

У селі Охнівка Володимир-Волинського району Волинської області студент застрелив із мисливської зброї школяра. Останній загинув на місці.

Зараз ви читаєте новину «4-класник прийшов до школи з пістолетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі