неділя, 22 березня 2020 18:10

41-річна ревнивиця вбила знайому

41-річна ревнивиця вбила знайому
У Тячеві на Закарпатті 41-річна ревнивиця вбила знайому і намагалася приховати свою причетність до злочину. Фото: zk.npu.gov.ua

У Тячеві на Закарпатті 41-річна жінка через ревнощі до чоловіка завдала 52-річній знайомій тілесних ушкоджень. А потім ввела в її тіло невстановлений предмет.

Потерпіла померла на місці події, а підозрювана намагалася приховати свою причетність до злочину, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"У поліцію звернулася 41-річна місцева жителька, яка повідомила, що виявила мертвою свою знайому. Заявниця розповіла, що вони разом із її співмешканцем та 52-річною померлою напередодні розпивали спиртні напої, після чого остання пішла спати в іншу кімнату", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло валялося серед вулиці: 35-річна жінка вбила матір

Було встановлено, що заявниця повідомила не про всі обставини події.

"Між жінками виник конфлікт через ревнощі до чоловіка, який був з ними того вечора. Словесний конфлікт згодом переріс в нанесення заявницею померлій тілесних ушкоджень, після чого 52-річна потерпіла дійсно пішла в іншу кімнату спати. Однак 41-річна жінка не заспокоїлася та ввела в тіло сплячої невстановлений предмет", - встановили слідчі.

Жінку затримали. Найближчим часом їй оберуть запобіжний захід.

Біля сміттєвих баків у дворі будинку по вулиці Отакара Яроша в Харкові знайшли тіло 42-річної жінки. Її зарізали. Із місця події вилучили речові докази та експертні зразки.

Зараз ви читаєте новину «41-річна ревнивиця вбила знайому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі