пʼятниця, 10 квітня 2020 12:38

40-річну жінку знайшли вбитою
3

На Житомирщині  42-річний чоловік забив до смерті 40-річну співмешканку
Фото: zt.npu.gov.ua
На Житомирщині  42-річний чоловік забив до смерті 40-річну співмешканку
На Житомирщині  42-річний чоловік забив до смерті 40-річну співмешканку

У Соловіївці Брусилівського району на Житомирщині у власному будинку знайшли вбитою 40-річну жінку. Тіло виявила сусідка вночі 10 квітня.

У вбивстві підозрюють 42-річного співмешканця загиблої, який має судимість за такий же злочин. Каже, між ними стався конфлікт через ревнощі, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був напівроздягнений та частково присипаний землею: просять упізнати вбитого

"Поліцейські виявили тіло 40-річної жінки з численними тілесними ушкодженнями в будинку, де вона жила разом зі співмешканцем. Встановлено, що між ними стався побутовий конфлікт. Чоловік, не стримавши емоцій, почав бити жінку. Отримані нею тілесні ушкодження виявилися несумісними з життям", - сказано в повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Триває з'ясування всіх обставин. На місці події проведено ретельний огляд та вилучено низку речових доказів. Також призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті жінки.

Підозрюваного затримали. Йому загрожує до 7 років в'язниці.

У селі Червоне Яготинського району на Київщині у власному домі знайшли вбитою 77-річну жінку. Вона кілька днів не виходила на зв'язок. На прохання родичів сусіди пішли навідати пенсіонерку. Будинок було відчинено, а речі розкидано.

Зараз ви читаєте новину «40-річну жінку знайшли вбитою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі