понеділок, 27 липня 2020 18:54

27-річна охоронниця колонії рознесла собі голову з автомата

27-річна охоронниця колонії рознесла собі голову з автомата
На Кіровоградщині в колонії 27-річна співробітниця відділу охорони вкоротила собі віку під час несення служби. Фото: npu.gov.ua

На території виправної колонії у селі Новий Стародуб на Кіровоградщині 27-річна співробітниця відділу охорони вкоротила собі віку під час несення служби.

Відомо, що молодший інспектор відділу охорони заступила на службу та перебувала у приміщенні охоронної вежі. При ній був автомат "АК-74" з якого вона вистрілила собі в голову. Від пострілу жінка загинула на місці, пише УНН із посиланням на джерела серед правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 30-річна офіцер поліції прострелила собі голову на робочому місці

Відомо також, що в одній з кишень форменого одягу жінки була записка, в якій вона просить нікого не звинувачувати у її смерті. У виправній колонії вона пропрацювала менше 2-х місяців.

Слідчі відкрили кримінальне провадження, з'ясовують усі обставини смерті жінки.

У Холодногірській виправній колонії №18 на Харківщині застрелився 39-річний молодший інспектор відділу охорони. Чоловік перебував на робочому місці на оглядовій вежі. Випустив собі в рот 3 патрони калібру 5,45 мм із службового автомата АК-74.

Зараз ви читаєте новину «27-річна охоронниця колонії рознесла собі голову з автомата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі