понеділок, 01 лютого 2021 15:38

23-річному чоловікові всадили кулю в голову. Ким виявився стрілець

23-річному чоловікові всадили кулю в голову. Ким виявився стрілець
На Кіровоградщині колишній очільник місцевої поліції під час конфлікту вистрілив у голову 23-річному чоловікові. Постраждалий у лікарні. Фото: tsn.ua

У Благовіщенському Кіровоградської області колишній керівник місцевої поліції вистрілив у голову 23-річному чоловікові. Постраждалий у лікарні.

Стрілянина сталася 31 січня. Потерпілий у компанії друзів зупинився на вул. Шевенка, щоб сходити "до вітру". У цей момент одного з хлопців застав на "гарячому" і вдарив у потилицю колишній поліцейський. Той огризнувся, зав'язалася штурханина, розповіла тітка постраждалого Наталія.

"Ексначальник поліції дістав пістолет. Мій племінник, побачивши зброю, зробив йому зауваження, щоб сховав її, але той почав стріляти у повітря. Племінник спробував вибити пістолет з рук чоловіка. Він завалив його на землю, експравоохоронець просто вистрілив йому в голову. Як можна просто взяти і вистрілити людині у голову, не розумію", - розповідає Наталя, передає tsn.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік серед вулиці стріляв з пістолета у повітря

Медики оцінюють стан потерпілого як задовільний. Він написав заяву до поліції. Його допитали слідчі. Рідні хвилюються, що стрілець може скористатися своїми зв'язками і намагатиметься "зам'яти" справу.

В обласній поліції факт стрілянини підтвердили. Справу розслідують як перевищення меж оборони та хуліганство. Запевняють, що слідство буде об'єктивне.

У Дніпрі п'яний чоловік стріляв із пістолета по настирливих промоутерах. Вони ходили в під'їзді і пропонували послуги зі скління балконів.

Зараз ви читаєте новину «23-річному чоловікові всадили кулю в голову. Ким виявився стрілець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі