субота, 25 вересня 2021 18:10

21-річний викрав колишню й силою змушував відновити стосунки

21-річний викрав колишню й силою змушував відновити стосунки
В Одесі 21-річний чоловік викрав свою колишню 19-річну дівчину та вимагав відновити стосунки. Фото: npu.gov.ua

В Одесі 21-річний чоловік посеред вулиці викрав свою колишню 19-річну дівчину. Вивіз її на автомобілі за місто й там залякуваннями та силою вимагав відновити стосунки.

Після довгих розмов та сперечань вона збрехала, що погоджується відновити стосунки. Тож чоловік відвіз її назад у місто й відпустив, повідомили в Одеському районному управлінні поліції №1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадення доньки депутатів "замовив" убивця її подруги

"Про те, що на вулиці Михайла Грушевського невідомий силоміць посадив дівчину в автівку і поїхав геть, до поліції повідомили очевидці. Чоловік пригрозив, що замкне потерпілу у якомусь віддаленому населеному пункті. Дівчина вдала, що погодилася, і тоді правопорушник повернувся в Одесу та висадив її на одній з вулиць міста. За годину правоохоронці встановили автомобіль правопорушника та визначили його маршрут. А згодом затримали і самого зловмисника", - сказано в повідомленні.

Чоловіка затримали. З'ясувалося, що він уже має судимості за майнові злочини.

Зараз він перебуває в слідчому ізоляторі. За викрадення йому загрожує до п'яти років обмеження або позбавлення волі.

У Полтаві неподалік зупинки громадського транспорту на вул. Симона Петлюри 34-річний чоловік поранив 31-річного перехожого та затягнув у автомобіль 25-річну жінку.

Вже за годину підозрюваного затримали в Кременчуці. В авто з ним була викрадена.

Зараз ви читаєте новину «21-річний викрав колишню й силою змушував відновити стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі