пʼятниця, 10 березня 2017 15:30

1-річна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки

1-річна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки
klyuch.com.ua

У Києві однорічна дитина випала з вікна 2-го поверху. Дівчинку забрали до лікарні "Охматдит". Інцидент стався 9 березня у багатоповерхівці по вулиці Сім'ї Ідзиковських (кол. Михайла Мішина).

Про це повідомляє "Обозреватель".

"Як стало відомо, дитина сперлася на москітну сітку. Та її не витримала і дівчинка полетіла вниз. Внаслідок падіння маленька потерпіла отримала струс головного мозку. Нині вона під наглядом медиків. За словами лікарів, натягнута москітна сітка створює у дитини враження надійної опори. В результаті - малюк стає на підвіконня, впирається руками на сітку. Вона під вагою малюка провалюється. Проте проблема не в цьому. Батьки повинні слідкувати за своїми дітьми, не залишати їх самих біля відкритих вікон", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1,5-річна дитина випала з вікна п'ятого поверху

У Шевченківському районі столиці 7-річний хлопчик випав з 4-го поверху. Медики вчасно надали допомогу і хлопчик лишився живим. Проте у дитини численні травми. Потерпілий перебуває на реабілітації. У поліції припускають, що хлопчик випав через власну необережність.

Зараз ви читаєте новину «1-річна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі