понеділок, 12 жовтня 2020 11:31

16-річну дівчину з пробитим черепом знайшли серед вулиці

16-річну дівчину з пробитим черепом знайшли серед вулиці
На Житомирщині серед вулиці знайшли 16-річну дівчину з пробитим черепом. Потерпіла досі не отямилася. Фото: starkon.city

На вулиці в селищі Полянки Баранівського району Житомирської області знайшли непритомною 16-річну дівчину.

Уночі 10 жовтня вона разом з подругою поверталися з Полянки, де відпочивали з друзями, до Баранівки. Що трапилося далі – з'ясовують слідчі. Про це сьогодні, 12 жовтня, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"Потерпіла зупинила попутний автомобіль та попросила водія, 19-річного жителя райцентру, підвезти їх до міста. Однак він відмовив, оскільки у салоні не було вільних місць, і рушив далі. Через кілька метрів водій зупинився, бо, за його словами, почув крик. Чоловік вийшов і побачив позаду дівчину, з якою щойно розмовляв і яка уже лежала на дорозі", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сама виховувала сина: розповіли про жінку, яку вбили в лісосмузі

Стан дівчини, яку відразу доставили до лікарні, стабільно тяжкий, вона перебуває без свідомості. У неї відкрита черепно-мозкова травма.

Автомобіль правоохоронці вилучили для проведення експертних досліджень. Видимих механічних ушкоджень на момент огляду на транспортному засобі не виявлено.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Триває встановлення усіх обставин.

У Семенівці на Чернігівщині поховали 23-річну Юлію Строкіну, яка недалеко від власного дому стекла кров'ю після нападу. Її з пораненнями непритомною знайшли на вулиці Комунальній. Вона померла в лікарні від крововтрати.

Зараз ви читаєте новину «16-річну дівчину з пробитим черепом знайшли серед вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі