пʼятниця, 22 травня 2020 22:15

16-річний підліток застрелив чоловіка

16-річний підліток застрелив чоловіка
У Вишгороді підліток вбив чоловіка. Фото: Нацполіція

У Вишгороді Київської області 16-річний підліток під час бійки застрелив чоловіка.

Як зазначається, сутичка сталася між групою молодих осіб та двома дорослими чоловіками близько 3-ї години ночі. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області.

"Під час бійки один з компанії, де були неповнолітні, помітив у свого супротивника у сумці зброю. Вихопив її і здійснив прицільний постріл у нього. У цей час один з компанії стрілка щосили ударив іншого чоловіка, який втратив свідомість. Після чого нападники зникли у невідомому напрямку. Прийшовши до тями, травмований чоловік викликав поліцію", - сказано в повідомленні.

Від отриманого вогнепального поранення 45-річний житель Вишгорода помер на місці події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина випустила в прокурора всю обойму пістолета

На місці події правоохоронці вилучили зброю МКМ-072СБ та набої. Також поліції вдалося затримати усіх учасників інциденту.

"Ними виявилися четверо неповнолітніх, віком 15-17 років, та один 19-річний хлопець. Серед затриманих – 16-річний неповнолітній, який ґрунтовно підозрюється у навмисному вбивстві 45-річного жителя Вишгорода. Зловмисник тимчасово проживає на Сумщині", - сказано в повідомленні.

22 травня, близько 1.00, у селі Новоселиця Попільнянського району на Житомирщині біля приватних ставків місцевий житель, орендар, застрелив сімох людей.

Зараз ви читаєте новину «16-річний підліток застрелив чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі