пʼятниця, 21 лютого 2020 15:32

12-річний хлопець викрав авто і заснув у ньому

В Одесі 12-річний хлопець викрав автомобіль Nissan, після чого заснув у ньому.

29-річний власник автівки пояснив правоохоронцям, що залишив ключі в машині і забув її зачинити, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: od.npu.gov.ua
  В Одесі 12-річний хлопець  викрав автомобіль Nissan і  заснув у ньому
В Одесі 12-річний хлопець викрав автомобіль Nissan і заснув у ньому

"Nissan був припаркований біля одного з будинків на вулиці Святослава Ріхтера. Його поліцейські знайшли за п'ять кварталів від місця злочину. Покатавшись, підліток припаркував легковик за гаражами і заснув у ньому",- сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підліток вдруге за два тижні намагався викрасти авто

Хлопець не вперше потрапляє в поле зору поліцейських.

Автор: od.npu.gov.ua
  Власник автівки пояснив, що залишив ключі в машині і забув її зачинити
Власник автівки пояснив, що залишив ключі в машині і забув її зачинити

"Він є фігурантом у кількох кримінальних провадженнях за фактами крадіжок. А тепер став ще й фігурантом справи про викрадення автомобіля", - зазначено у повідомленні.

Оскільки підліток не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність, вирішуватиметься питання про вжиття стосовно нього примусових заходів виховного характеру.

У Миколаєві 14-річний хлопець викрав 7 автомобілів "Жигулі", які були припарковані на дорозі. Відмикав за допомогою викрутки або ножа, з'єднував дроти та рушав кататися, доки не закінчиться бензин.

Зараз ви читаєте новину «12-річний хлопець викрав авто і заснув у ньому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі