середа, 12 червня 2019 15:35

12-річний хлопець отримав кулю в спину у власному дворі

12-річний хлопець отримав кулю в спину у власному дворі
На Житомирщині лісівник стріляв із рушниці у своєму дворі і поцілив у спину 12-річному сусідові. Фото - Реальна Україна

Удень 12 червня у Чуднівському районі на Житомирщині 50-річний чоловік вистрілив у спину 12-річному хлопцеві.

Постріл був випадковий, повідомив у Facebook начальник обласної поліції В'ячеслав Печененко.

"На жаль, трагічні події з пораненням дитини, що стались у сусідній області, очевидно, не стали уроком для дорослих. Сьогодні в обідню пору до поліції надійшло повідомлення, що до лікарні з пораненням у спину доставлено 12-річного підлітка. За попередніми відомостями, 50-річний чоловік здійснив постріл із дрібнокаліберної зброї у своєму обійсті. А поцілив у хлопця-сусіда. Зараз станом потерпілого опікуються медики", - написав Печененко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство 5-річного хлопчика: для Авакова та Луценка вимагають покарання

Стрілок – працівник лісового господарства, про подію поліцейські повідомили Державне бюро розслідувань. Тривають першочергові заходи із з'ясування усіх обставин.

5-річного Кирила Тлявова поховали 5 червня у Переяславі-Хмельницькому на Київщині. Він помер у лікарні від поранення голови. 31 травня дитину підстрелили місцеві поліцейські 42-річний Володимир Петровець та Іван Приходько, 31 рік. Вони у неробочий час стріляли по банках у дворі Петровця. Святкували останній дзвоник своїх дітей. Кирило з товаришами гуляв на асфальтованому майданчику неподалік своєї домівки.

Зараз ви читаєте новину «12-річний хлопець отримав кулю в спину у власному дворі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі