пʼятниця, 15 листопада 2019 15:28

$7 тис. за життя - замовника вбивства спіймали на гарячому
4

Затримали замовника вбивства
Фото: npu.gov
Затримали замовника вбивства
Затримали замовника вбивства
Затримали замовника вбивства

Правоохоронці інсценували вбивство керівника адвокатського бюро і затримали організатора злочину під час передачі грошей "виконавцю".

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП України.

Мешканець Львівщини найняв кілера для вбивства керівника адвокатського бюро. Однак правоохоронці інсценували вбивство – і врятували життя людини. Також затримали організатора особливо тяжкого злочину.

Про те, що львів'янин шукав кілера , правоохоронці дізнались на початку жовтня. Переслідуючи корисливі мотиви, чоловік підшукав виконавця злочину та пообіцяв заплатити за вбивство керівника адвокатського бюро 7 тисяч доларів США. Смерть адвоката давала можливість фігурантові заволодіти його майном.

Слідчі Головного управління Нацполіції у Львівській області, оперативники ДСР, УСР та ДВБ Нацполіції спільно з прокуратурою Львівщини задокументували факт передачі авансу, а саме 1200 доларів США на так звані поточні витрати та придбання зброї. У той же момент замовник надав кілеру і фото жертви.

Правоохоронці також встановили, що організатор вбивства має дружні стосунки з колишньою дружиною потерпілого. Її причетність до злочину буде перевірятися у межах досудового розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замовне вбивство жінки у Києві: з'явились нові подробиці

Інсценували вбивство правоохоронці 13 листопада. Організатор отримав фото з місця вбивства як доказ виконаного "завдання". А у четвер, 14 листопада його затримали під час передачі виконавцю частини від обіцяної винагороди – 49 тисяч гривень.

За скоєне замовнику вбивства загрожує позбавлення волі на 10-15 років, або довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «$7 тис. за життя - замовника вбивства спіймали на гарячому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі