четвер, 02 січня 2020 11:21

Синоптики попередили про низьку працездатність на початку року

Синоптики попередили про низьку працездатність на початку року
У людей можуть різко змінюватися емоції. Фото:optyka.lviv.ua

На тижні в Україні будуть лише два дні з субкомфортною погодою, згідно з графіком ефективної температури за показником Миссенарда.

У людей можуть різко змінюватися емоції, виникати апатія, боліти голова і знижуватися працездатність через те, що організм швидко втомлюється, повідомляє Укргідрометцентр.

2 січня через погоду організм людини може перегрітися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики повідомили прогноз погоди до Різдва

У п'ятницю, 3 січня, можна відчути помірне теплонавантаження, перепади емоційної активності, зниження уваги та працездатності, підвищену сонливість.

Якщо терморегуляторне навантаження слабке, відзначається як "прохолодно", можуть спостерігатися погіршення самопочуття, емоційна нестійкість, зростатимуть збудливість та дратівливість, зниження імунітету.

Вихідні будуть дискомфортними, але в суботу, 4 грудня, серед дня можна відчути субкомфорт, що зміниться дискомфортом до кінця тижня.

У понеділок також спостерігатиметься дискомфорт стабільно високого рівня.

У січні відбудеться приплив теплого повітря з Середземного моря. Буде тепла погода і більше дощу, ніж снігу. Місцями температура підніметься до +10 градусів. Теплі періоди можуть змінитися напливами холодних повітряних мас і двозначними морозами.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики попередили про низьку працездатність на початку року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі