понеділок, 16 грудня 2019 14:56

Як правильно святкувати Новий рік: столичні активісти покажуть на еко-виставці

  Українців закликають відмовлятись від пластикових пакетів вже сьогодні. Фото: прес-служба
Українців закликають відмовлятись від пластикових пакетів вже сьогодні. Фото: прес-служба

Арт-група Plastikwood разом з рестораном Urban Space 500 пропонують відсвяткувати Новий рік без пакетного вантажу. Тим більше скоро пластикові пакети стануть поза законом.

"Outlowed Plastic - це виставка, що має на меті привернути увагу киян до необхідності дбати про своє оточення, сортуючи сміття, щоб воно не потрапляло на полігони, а також проінформувати про майбутні законодавчі зміни, які торкнуться кожного з нас. Адже вже з 1 січня 2022 року почнеться нове життя — життя без пакетів",- повідомляють учасники Plastikwood.

Виставка урочисто буде відкрита у новорічну ніч на вечірці White Tie New Year в Urban Space 500.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У велетенського кашалота знайшли у шлунку 100-кілограмову кулю сміття

"Ми любимо місто та прагнемо зробити його кращим в міру наших можливостей. Саме тому така проблема, як сортування відходів, для нас важлива. Ідея створення виставки виникла завдяки командній роботі, і ми хочемо передати повідомлення Plastikwood місту, перетворивши наш простір на цілу інсталяцію і зробивши з цього свято. Через те, що снігу не передбачається, ми вибрали тему white і вирішили казково відкрити виставку в новорічну ніч", – розповідають у ресторації.

У новорічну ніч виставку доповнить світлова інсталяція, а музичну атмосферу додасть творче об'єднання DJBuro - діджеї міжнародного класу Vlad Fisun, Masha Efy та Sivash. Спеціальним гостем ночі стане група JUNKET.

Виставка "Outlowed Plastic" буде відкрита до 14 січня, а подія та інсталяція відбудуться у новорічну ніч.

З наближенням новорічних свят українці задумуються на тим, яку ялинку краще обрати. Не всі дерева, які продаються на ринках, мають легальне походження. Водночас, не всі штучні ялинки безпечні. Про те, яку ялинку обрати та як за нею доглядати розповіла Уляна Супрун.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно святкувати Новий рік: столичні активісти покажуть на еко-виставці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі