пʼятниця, 17 вересня 2021 17:44

Учасниця кулінарного шоу, футболіст, винахідник і антивакцинатор - кого не стало цього тижня
5

13 вересня померла учасниця шоу "Мастер Шеф. Професіонали-3" 30-річна Стелла Клименко. Причиною смерті стала раптова зупинка серця.

У Клименко був свій бізнес - готувала соуси, маринади, конфітюри, варення. Готувалася відкрити власний заклад у Львові й була бренд-шефом у ресторані за кордоном. Стелла працювала під керівництвом Миколи Люлька в столичному закладі "Аляска".

В останню путь Стеллу Клименко проведуть 18 вересня у Києві
Фото: instagram.com/stell_lalala
Лідер руху антивакцинаторів Ізраїлю Хай Шяуляй помер від ускладнень коронавірусу
На 60-му році життя помер екснападник Буковини Дмитро Білоус
16 вересня у Лондоні помер британський підприємець і винахідник Клайв Сінклер
Журналіст та телеведучий Ярослав Гнесь помер 17 вересня

Хто помер цього тижня, читайте в матеріалі Gazeta.ua

Лідер руху антивакцинаторів Ізраїлю Хай Шяуляй помер від ускладнень коронавірусу. Це сталося 13 вересня в медичному центрі Wolfson в Холоні.

Шяуляй закликав підписників у соцмережах не вакцинуватися від коронавірусу. Казав, що епідемії не існує, а вакцинацію називав небезпечною. У лікарні, куди його госпіталізували після погіршення стану, провів майже тиждень.

14 вересня помер екснападник "Буковини" 60-річний Дмитро Білоус. Трагедія сталася на стадіоні в селі Коровія Чернівецької області. Він брав участь у матчі команд ветеранів, під час якого серце футболіста зупинилося. Врятувати життя не вдалося.

Дмитро Білоус упродовж кар'єри переважно виступав за "Буковину" й запорізький "Металург". 1989 року був бронзовим призером чемпіонату УРСР у складі тернопільської "Ниви".

16 вересня в Лондоні помер британський підприємець і винахідник 81-річний Клайв Сінклер. Його компанія 1982 року випустила комп'ютер ZX Spectrum. Цей комп'ютер став одним із найпопулярніших у Європі.

На початку 1970-х Сінклер винайшов кишеньковий калькулятор. Потім запустив виробництво портативних телевізорів, електронних годинників та іншої техніки.

17 вересня помер журналіст і телеведучий 68-річний Ярослав Гнесь. Чоловік лежав у лікарні, проте точну причину смерті не повідомляють.

З 2003 року Гнесь працював на обласному телебаченні "Галичина". Створив багато телевізійних проєктів. Журналістські розслідування Ярослава Гнеся допомагали жителям області усувати чиновницькі перепони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали місце й час прощання з учасницею кулінарного шоу "Мастер Шеф"

11 вересня помер український архітектор Флоріан Юр'єв. Був автором наземної станції метро "Хрещатик", ресторану "Метро" й герба Києва. Пішов із життя у 92 роки.

Зараз ви читаєте новину «Учасниця кулінарного шоу, футболіст, винахідник і антивакцинатор - кого не стало цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі