вівторок, 22 листопада 2016 13:55

У бійця виявили рак, коли лікувався від поранення
4

Фото: Андрій Танцюра

21 листопада у Одеському військовому шпиталі помер боєць АТО Андрій Корнієнко із позивним Гусар. У чоловіка виявили рак, коли лікувався від поранення.

Про це на сторінці у Facebook повідомив волонтер Андрій Танцюра.

"Від нас пішов ще один герой, офіцер та людина з великої літери. Андрій Костянтинович був найстаршим за віком з усіх наших АТОвців, два рази він ходив у військкомат, його не брали через вік. Травма ,яку він отримав в АТО, не була небезпечною, але в госпіталі у нього виявили онкологію. Він був справжній борець, боровся і йшов до кінця. Його підтримувала вірна дружина Олечка, як він її називав. Разом все життя гарнізонах, потім коли він був уже на пенсії вона підтримала його бажання піти в АТО. Вірила і чекала. Підтримувала і в його нелегкій боротьбі з хворобою. Справжня дружина офіцера", - написав Танцюра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовослужбовець не повернувся із відпустки

Прощання із бійцем відбудеться 23 листопада у Будинку офіцерів.

На Київщині попрощалися з воїном батальйону Київська Русь, лейтенантом 42-річним Андрієм Блонським із позивним "Білка". У чоловіка раптово зупинилося серце.

Зараз ви читаєте новину «У бійця виявили рак, коли лікувався від поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі