четвер, 26 серпня 2021 18:47

Радник вінницького мера помер у День Незалежності

Сьогодні у Вінниці попрощались з бізнесменом та меценатом 64-річним Юрієм Коробкіним. Чоловік раптово помер в День Незалежності, 24 серпня. У нього обірвався тромб.

Автор: facebook
  Юрій Коробкін
Юрій Коробкін

Прощання проходило у залі обласної філармонії "Плеяда". Поховали на кладовищі у Пирогово.

"Справжніх підприємців дуже мало, а реальних бізнесменів ще менше. Таким був Юрій Коробкін. Велика втрата для його родини і для нашого ком'юніті. Юрій Миколайович завжди тримав руку на пульсі технологій і розумів, що потрібно весь час трансформуватися. Він завжди був радий поділитися досвідом ведення бізнесу, якого у нього було більш ніж достатньо, - говорить партнер Віктор Манін. - Я пам'ятаю наше перше знайомство і як довго ми обговорювали біткоіни. Пам'ятаю як придумували назву для Miro Space. Він дійсно хотів міняти світ. Ми, як ком'юніті, повинні продовжити його справу".

Автор: фото надане Віктором Маніним
 

На місцевих виборах у 2020 році Коробкін балотувався до Вінницької міської ради від "Батьківщини". Депутатом не став. Натомість отримав посаду радника міського голови з питань розвитку економіки громади і підприємництва.

"Юрій ще на зорі української незалежності став у Вінниці "першопрохідцем" в готельно-ресторанному та торговельному бізнесі. Завжди був активною, небайдужою і щирою людиною. Пам'ятаю це з часів 4 скликання Вінницької міської ради, коли ми були обрані депутатами", - каже мер Вінниці Сергій Моргунов.

Юрій Коробкін був великим шанувальником баскетболу. Заснував баскетбольний клуб "Баско".

"Робив багато для розвитку цього виду спорту у нашому місті. Нещодавно був обраний головою міської федерації баскетболу", - додає міський голова.

Автор: facebook
  Юрій Коробкін
Юрій Коробкін

Бізнесмен був у Вінниці власником вінницького ТЦ "Мир" та підземного переходу біля ринку "Урожай". Також був комерційним директором товариства "Південний Буг". Керував компанією "Медікор" а також заснував компанії "АК-УКРГРАНІТ-2", "Біг Таун", "Укржитлосервіс", "Панкор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У день смерті сказав: "Моя свічка догорає"

"Ми не були близькими друзями. Радше сказати - добрими знайомими. Були часи, Юрій допомагав Крайовій команді УНСО. В скрутні часи ми близько 4-х років користувались його приміщеннями. Безоплатно. Для УНСО це було дуже важливо і помічно. Нажаль, живемо в такий час, коли при житті не потрібно публічно дякувати людям, які нам допомагають"- написав Сергій Чумак.

Автор: facebook
  Юрій Коробкін (праворуч) з дружиною Людмилою, донькою Оленою і сином Миколою
Юрій Коробкін (праворуч) з дружиною Людмилою, донькою Оленою і сином Миколою

Юрій Коробкін з дружиною Людмилою виховали доньку Олену та сина Миколу.

У театрі ім. Тараса Шевченка в Кривому Розі попрощалися з мером 48-річним Костянтином Павловим, якого знайшли з простреленими грудьми на порозі власного будинку.

Віддати останню шану міському голові прийшли майже 20 тис. людей. Шикувались в чергу біля театру, щоб потрапити всередину.

Зараз ви читаєте новину «Радник вінницького мера помер у День Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі