пʼятниця, 30 липня 2021 16:32

Попрощалися з рекордсменом України

Попрощалися з рекордсменом України
30 липня попрощались з майстром спорту з плавання Олександром Соловйовим. Він встановив рекорд України у жимі штанги під водою. Фото з Facebook-сторінки Олександра Соловйова.

Сьогодні, 30 липня, у Білій Церкві на Київщині попрощались з майстром спорту з плавання Олександром Соловйовим. Чоловікові було 46 років. Причина смерті поки що невідома.

Чоловік працював тренером в Білоцерківській дитячо-юнацькій спортивній школі №1.

Олександр Соловйов став рекордсменом України у жимі штанги під водою.

"Востаннє ми з Олександром Соловйовим говорили про те, що він хоче повторити свій грандіозний рекорд. Йшлося про жим 100-кілограмової штанги на глибині занурення 4 метри, яку на затримці дихання Сашко без зупинки підняв 24 рази. Ніхто після нього на такий рекорд більше не наважився", - написала у Facebook керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

"Національний рекорд тренера Білоцерківської дитячо-юнацької спортивної школи №1, майстра спорту Олександра Соловйова назавжди залишиться одним із найкращих досягнень України", - додала Вєтрова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ахтема Сеітаблаєва померла мати в окупованому Криму

25 липня в київському крематорії попрощалися з учасником Революції гідності Володимиром Занєгіним. Він помер 23 липня внаслідок ішемічної хвороби серця. Чоловікові було 49 років.

Зараз ви читаєте новину «Попрощалися з рекордсменом України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі