вівторок, 14 січня 2020 09:34

Померла українка, яку з інсультом викинули на вулицю в Польщі

Померла українка, яку з інсультом викинули на вулицю в Польщі
Померла українка Оксана Харченко, яку в Польщі викинули на вулицю після перенесеного інсульту. Фото: shocked.news

13 січня померла українка Оксана Харченко, яку в Польщі викинули на вулицю після перенесеного інсульту.

Останнім часом жінка жила в батьків в селі неподалік Турки у Львівській області, повідомив у Facebook колишній Почесний консул України в Познані, голова суспільно-культурного товариства "Польща-Україна" Вітольд Горовський із посиланням на сестру Оксани Наталію Козанчин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі по-звірячому побили українця, який працює таксистом

"Туди я завіз її після багатьох місяців дуже важкої реабілітації. Загалом, її стан був гарний, проте вона так і не змогла рухатися самостійно. Два тижні тому я зв'язувався з її сестрою. Вона сказала, що Оксана перебуває в батьківському домі" , – повідомив він.

Горовський додав, що Харченко мала ниркову недостатність. Остаточної причини смерті поки що не встановили.

Відомо, що в жінки залишилися двоє синів-підлітків.

У Польщі роботодавець вивіз хвору українку 43-річну Оксану Харченко на вулицю та кинув на лавці в лютому 2018-го. Повідомив поліцію, що в парку сидить жінка напідпитку. Оксана родом із села Бране Поле Богуславського району Київської області. Разом із сестрою жила та нелегально працювала на фермі в місті Сьрода Великопольська, пакувала овочі. Проти роботодавця було порушено дві справи – кримінальну за фактом ненадання медичної допомоги та адміністративну, за нелегальне працевлаштування.

Зараз ви читаєте новину «Померла українка, яку з інсультом викинули на вулицю в Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі