пʼятниця, 16 липня 2021 15:01

Петра Мамонова поховають у скляному гробу

Петра Мамонова поховають у скляному гробу
У грудні 2020 року Петра Мамонова не пустили в Україну, тому що відвідував окупований Крим. Фото зі сторінки гурту "Звуки Му" у Facebook

Російський музикант і актор, засновник гурту "Звуки Му" Петро Мамонов помер у московській лікарні від коронавірусу.

Йому було 70 років.

У реанімацію потрапив 1 липня, був підключений до апарату штучної вентиляції легень, повідомили в Instagram колективу. Тіло збираються поховати у скляному гробу.

Петро Мамонов народився 14 квітня 1951 року в Москві. У 1980-х став відомим як рок-музикант, 1988 року дебютував у фільмі "Игла" з Віктором Цоєм у головній ролі. Грав у виставах і в кіно. 2006-го здобув приз російської премії "Ніка" за найкращу чоловічу роль у фільмі "Острів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер Володимир Меньшов

У грудні 2020 року Петра Мамонова не пустили в Україну, тому що відвідував окупований Крим. 2017-го він потрапив у базу "Миротворця" через кримські гастролі.

Помер 49-річний соліст Хору Турецького Борис Горячев. Причиною смерті став коронавірус, із яким співак боровся три тижні. Хор Турецького Міністерство культури України внесло в перелік тих, хто загрожує нацбезпеці України.

Зараз ви читаєте новину «Петра Мамонова поховають у скляному гробу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі