пʼятниця, 13 жовтня 2023 08:45

Гійом Депардьє не хотів бути сином свого батька
6

Гійом Депардьє
Фото: kino-teatr
Гійом Депардьє помер у 37 років
Гійом і Жерар Депардьє
Син Жерара Депардьє "не хотів бути його сином"
Гійом Депардьє зіграв у 20 стрічках

13 жовтня 2008 року в паризькому госпіталі помер актор Гійом Депардьє, син Жерара Депардьє від першого шлюбу з Елізабет Гиньо. У Гійома діагностували пневмонію. Він захворів на зйомках фільму в Румунії.

В останні роки життя у Гійома Депардьє було слабке здоров'я - після того, як потрапив у мотоциклетну аварію в 1995 році. Намагаючись врятувати ногу Гійома, лікарі занесли в його кров стафілокок, який після 17 наступних операцій не змогли вивести з організму. У 2003-му Депардьє-молодшому ампутували ліву ногу.

Автор: kino-teatr
  Гійом Депардьє помер у 37 років
Гійом Депардьє помер у 37 років

"Для мене найважче - це уникнути спокуси самогубства", - говорив після операції Гійом. Він навчився ходити з протезом і продовжив зніматися в кіно.

За участю Гійома вийшло 20 фільмів. Він отримав французьку премію "Цезар" в 1996 році за дебют у фільмі "Підмайстри". Одна з найвідоміших робіт Гійома Депардьє - роль елегантного Марена Маре у фільмі "Всі ранки світу", де він знявся разом із батьком, який грав старіючого музиканта.

Автор: kino-teatr
  Гійом і Жерар Депардьє
Гійом і Жерар Депардьє

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Депардьє розповіла про свою нетрадиційну орієнтацію

У Франції Гійома більше знали як нащадка Депардьє, а не як самостійного актора. З батьком він був у поганих стосунках. В автобіографії Tout Donner, яка вийшла в 2004 році, Гійом назвав його "божевільним, схибленим на грошах алкоголіком".

"Мій тато - це боягуз, обманщик й удавальник. Він вискочка з бідної сім'ї, який весь час намагається щось довести. Йому подобаються лише люди багаті і наділені владою. Гроші - єдине, що цікавить. Коли він п'яним мчить на мотоциклі, він знає, що поліцейські закривають на це очі. Мені ж нічого не прощають. Сторінка моїх відносин з батьком остаточно перевернута. Я хочу сказати йому одне: "Жераре, замовкни!".

Автор: kino-teatr
  Син Жерара Депардьє "не хотів бути його сином"
Син Жерара Депардьє "не хотів бути його сином"

Гійом зізнавався, що спав із чоловіками за гроші. Підлітком він пристрастився до випивки, а потім і до наркотиків. Коли не вистачало грошей, ставав наркодилером і сутенером. У 17 років його вчергове заарештували за торгівлю героїном і дали трирічний термін, половину якого Гійом провів за ґратами.

Депардьє мріяв зіграти роль Артюра Рембо - великого "проклятого" поета, в якому бачив споріднену понівечену душу. Як і молодший Депардьє, Рембо, якому в госпіталі ампутували ногу, помер у 37 років.

Автор: kino-teatr
  Гійом Депардьє зіграв у 20 стрічках
Гійом Депардьє зіграв у 20 стрічках

СБУ надала Мінкульту список діячів культури, які створюють загрозу національній безпеці України. До їх списку потрапив Жерар Депардьє. В міністерстві повідомили - якщо одним із учасників фільму є особа, яку включено до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, стрічці відмовляти в праві поширення на території України.

6 січня 2013 року Жерар Депардьє отримав паспорт громадянина Росії.

Автор: by24.org
  Жерар  Депардьє із російським паспортом
Жерар Депардьє із російським паспортом
Зараз ви читаєте новину «Гійом Депардьє не хотів бути сином свого батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі