пʼятниця, 10 листопада 2017 17:02

Чому Україна не сумуватиме за Задорновим: 10 їдких цитат гумориста
5

Михайло Задорнов
Фото: uznayvse
Михайло Задорнов
Михайло Задорнов
Михайло Задорнов
Михайло Задорнов

10 листопада помер 69-річний російський письменник-сатирик Михайло Задорнов. Від 2016-го року хворів на рак головного мозку, переніс операцію. Цьогоріч у червні повністю відмовився від лікування.

Михайла Задорнова поховають на його батьківщині, в Латвії.

Сатирик став популярним завдяки жартам про різні національності і цинічну критику на адресу "тупих американців", західної культури. Також активно висловлювався щодо України. Після початку агресії з боку Росії, дозволяв собі їдкі політичні "жарти".

Автор: 24tv.ua
  Михайло Задорнов
Михайло Задорнов

Gazeta.ua пропонує 10 промовистих цитат Задорнова щодо України.

1. "Єврохохли" так звані, "ЄвроКличко", вони нас звинувачують у тому, що Росія робить Україну колонією. Хлопці, яка може бути колонія з країни, яка нічого не виробляє.

2. Джамала наплакала "Євробачення" для країни, в якій грошей на "Євробачення" - наплакав кіт.

3. У Росії українських журналістів ніхто в полон не бере, мішки на голови не одягає. Хоча українські журналісти про Росію говорять у набагато більш образливому тоні, ніж наші журналісти про Україну. В українських ЗМІ Путіна не раз порівнювали з Гітлером

4. Українська влада краде гранди, транші, а так як вона ще й не займається економікою в силу своєї бездарності, їм потрібна Росія для того, щоб виправдовувати свою бездарність.

5. Ніде в світі так не переживають через те, що відбувається в Україні, як в Росії. І до українців ставляться, як до братів. Всі претензії тільки до фашиствуючого Правого сектору і до тих, хто потурає фашистам

6. Безумовно, Америці треба було знову організувати серйозну провокацію (про катастрофу із Boeing 777. - Gazeta.ua), щоб мати право ввести натовські війська миротворців на територію Східної України. Якщо через теракти 11 вересня загинули тисячі американців, що таке для них приблизно 300 загиблих пасажирів Боїнга? І не випадково був вичислений саме цей політ, адже цим рейсом летіли і американці! Американським політикам не шкода нікого, в тому числі і своїх. Це ретельно спланована акція. Українські військові її реалізували разом з американськими фахівцями.

7. Україна увійде в історію як народ, який вирішив, що не хоче жити погано, і став жити ще гірше

8. Задорнов згадував, як його запросили на передачу Шустера, і він, "як останній лошара", погодився. "А вони там в прямому ефірі ганьблять Росію!", - обурювався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Задорнов не вибачився перед українцями за "еврохохлов"

9. У мене пінка українська, нею навіть голитися не можна. Цукерки їсти не можна.

10. Западенець приїхав до Росії і повернувся назад на Западенщину. Каже: "Привітайте мене, я напаскудив на Червоній площі за Крим".

"І що, прямо на їх бруківку?".

"Ні, в штани".

У анексованому Росією Криму відреагували на смерть коміка вандалізмом: на одному з парканів Сімферополя з'явилася цитата, яку часто асоціюють із виступами Задорнова.

Зараз ви читаєте новину «Чому Україна не сумуватиме за Задорновим: 10 їдких цитат гумориста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі