вівторок, 18 квітня 2017 14:13

"Без вусів був схожим на Висоцького" — 9 днів тому помер Олег Золоєв

"Без вусів був схожим на Висоцького" — 9 днів тому помер Олег Золоєв
фото надане Міріам Золоєвою

19 квітня справлять дев'ятини за заслуженим артистом України Олегом Золоєвим. 4 місяці тому він відсвяткував 70-річчя.

"Мій батько був дуже відкритою і компанійською людиною. Серед його друзів було багато відомих акторів, музикантів, художників і політиків. Він товаришував з Леонідом Утьосовим, Валерієм Обоздинським, Володимиром Висоцьким. З Висоцьким зустрічався у Магадані. Коли той спускався трапом, батько зняв капелюха. Побачивши його, Володимир Семенович сказав: "Ну и сходство... граничащее со скотством". Батько без вус був дуже на нього схожим", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua донька співака Міріам Золоєва.

"Батько був турботливим і зразковим сім'янином. Дуже любив свою онучку Алісу. Мріяв записати з нею пісню, але не встиг", - додала вона.

Олег Золоєв — поет, композитор та співак. Виконував пісні у стилі джаз, "шансон", "поп" та єврейський фолк. Написав більше 300 пісень. Був автором 2 мюзиклів. Виступав у багатьох країнах світу. Цієї весни планував гастрольний тур Америкою.Помер в одній із одеських лікарень від розриву аорти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11-річну дівчинку не врятували від раку

"Останній раз бачилися з батьком за день до його смерті. Його кончина стала несподіваною для всієї родини, бо він завжди вирізнявся відмінним здоров'ям", - сказала Міріам Золоєва.

Житель сіла Чан'янь в провінції Хунань Китаю 58-річний Лі Ґочжун організував собі репетицію власного похорону. Чоловік не має дружини та дітей. Вирішив подивитися, як будуть сумувати його родичі і друзі, коли він відійде в інший світ. При цьому сам не лежав, а сидів у труні, щоб краще все розглянути.

Зараз ви читаєте новину «"Без вусів був схожим на Висоцького" — 9 днів тому помер Олег Золоєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі