пʼятниця, 17 лютого 2012 16:00
Назар Вакула
Назар Вакула
Назар Вакула

Не судьба

- От якби був один врач, який лічить всьо, - каже сивоволосий чоловік, років 60, поправляє чорну шапку Adidas.

Нерівно пофарбовані червоною помадою вуста його співрозмовниці - літньої пухкої жінки - від такої перспективи розтягуються у широку посмішку. Передні зуби поблискують "золотом". Сидять під кабінетом травматолога в Шевченківській районній поліклініці Києва. Чоловік упав на льоду й шкутильгає, жінка доліковує давній перелом руки.

- Туди-сюди ганяють тебе. Тут осматрюють, в іншому кінці города рентген роблять. Може й буде толк, що на Запад дивляться. У них же як: є сімейний врач, визвав його додому і ходить ніде не нада. За год 20-30 і в нас так буде.

Щовихідних хлопець зникав

- Через стільки років вже світу не буде, - перебиває жінка. - Всі пишуть, шо в 2012 кінець нам, всьо.

- Та не вірте ви! То все шарлатани гадості видумують.

Моя одногрупниця Світлана три роки прожила зі своїм хлопцем у цивільному шлюбі. Орендували однокімнатку на Русанівці. Щовихідних хлопець зникав. Казав, що їздить у село допомагати батькам ремонт робити. Її з собою не брав, знайомити з рідними відмовлявся. Заробляв непогано, але на неї грошей не витрачав.

Світлана запідозрила його в зраді. Знайшла в інтернеті ворожку й понесла їй 200 гривень. Щоб розказала, що й до чого в її житті коїться.

- Не жениться він на тобі. Не судьба, - запевнила ворожка.

Світлана пішла від хлопця. А за місяць він купив двокімнатну квартиру. Готував їй сюрприз, хотів заміж кликати. По вихідних працював ще в одній фірмі.

Верховна Рада нещодавно заборонила рекламу ворожок і знахарів на телебаченні та радіо. Закон підписав і президент. Замість всемогутньої Тамари Миколаївни, яка "зніме порчу, приверне удачу в бізнесі, з'єднає долі" тепер можна почути Олександра Миколайовича, який продіагностує саму лише печінку, але за європейськими технологіями.

Зараз ви читаєте новину «Не судьба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі