пʼятниця, 29 січня 2016 00:10

Запустили понад дві тисячі проектів

Торік в Україні започаткували понад 2 тис. стартапів (нових проектів. — "ГПУ"), почали роботу більше 100 науково-дослідних центрів. Про це йдеться у повідомленні посольства США: "Діловий клімат в Україні стає все привабливішим, незважаючи на тривалу російську агресію. Такі компанії, як "Самсунг", "Боїнг" та "АйБіЕм" інвестували вже понад $5 млрд".

— Минулого року в наші компанії надійшло близько 100 мільйонів доларів закордонних інвестицій. Показовим був прихід у країну фонду Джорджа Сороса й Європейського банку реконструкції та розвитку, — говорить голова Української ассоціації міжнародних інвесторів Андрій Колодюк, 44 роки. — Запуск нового проекту в нас коштує в 5–10 разів менше, ніж, наприклад, у Сполучених Штатах. Це приваблює багатьох іноземних підприємців. Найзатребуванішими стартапами залишаються мобільні додатки та пристрої. Також з'являється чимало проектів, пов'язаних з освітою, робототехнікою, в інших сферах.

Зараз ви читаєте новину «Запустили понад дві тисячі проектів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі