понеділок, 23 квітня 2007 14:57

Замість вакансій розсилають журнальні вирізки

У районній газеті Новгорода-Сіверського на Чернігівщині друкують оголошення про надомні заробітки з платнею понад 1 тис. грн. Треба лише надіслати кілька конвертів за вказаною адресою.

— Я сиджу з другою дитиною, — розповідає сіверянка 28-річна Тетяна Салун. — Чоловік тимчасовими заробітками перебивається. От і послала на абонентський ящик в Кам"янці-Подільському лист із чистим конвертом. Сподівалася, що справді надомну роботу пришлють.

Незабаром жінка отримала товстий конверт. У ньому — п"ять видрукуваних на принтері листків. "Мы предоставляем вам реальную информацию о фирмах". Список починався назвами кількох іноземних компаній. Вакансії не зазначені. Щоб отримати дані фірм із телефонами, треба переказати 25 грн. Решта каталогу — список корисних порад на теми "дім", "краса", "здоров"я". На останньому листку бланк замовлення.

— Замовила поради, як заробити мільйон за тиждень і як за добу отримати від однієї курки четверо яєць, — продовжує Тетяна. — За все переказала 24 гривні.

За два тижні отримала ксерокопії вирізок із розважальних журналів — "Секреты взломщика", "Сам себе дантист". Поради про підвищення несучості курей не було. Натомість прислали вирізку, як зробити стільчика-козлика. Ще вклали "11 способов увеличения "мужского достоинства" без операции" на 9 листах із малюнками і бланк для нового замовлення.

Зараз ви читаєте новину «Замість вакансій розсилають журнальні вирізки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі