вівторок, 13 березня 2007 18:30

Зачіска в заміській перукарні коштує вдвічі дешевше

Зачіска в столичних перукарнях коштує 100–150 грн. Стрижка на довге волосся — від 24 грн. Мелірування — від 60 грн. Укладка — 30. Окремо треба заплатити за миття та сушіння волосся. Знайома порадила постригтися за містом. Дала телефон своєї перукарки в Баришівці, що за 60 км від Києва.

Електричка, яка йде до Баришівки, за розкладом вирушає з Центрального залізничного вокзалу о 10.00. За 20 хв. до відправлення на вокзалі оголосили, що електропоїзд курсуватиме зі станції Київ—Петрівка, ще й на 9 хв. раніше. Наступна електричка в цьому напрямку через три години. А в перукарні треба було бути о 12.00. Довелося їхати іншим шляхом. Кількома маршрутками й попуткою до Баришівки вдалося добратися близько першої години. Дорога обійшлася в 6,5 грн. Стрижка, мелірування та укладка — в 45 грн.

В електричці Яготин—Київ-Пасажирський поїхали "зайцями". На зупинці Першотравнева контролерам довелося заплатили по 1,75 грн. Поїздка до заміської перукарні обійшлася в 53 грн. Це вийшло дешевше, ніж зробити зачіску в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Зачіска в заміській перукарні коштує вдвічі дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі