неділя, 12 серпня 2007 17:24

За відвідування інтернет-сайту пришлють косметику

34-річна Олена Малинюк з Новограда-Волинського Житомирської області безкоштовно отримала п"ять пробних зразків косметики "Ґрінмама".

— Подруга натрапила на сайт цієї фірми в Інтернеті і мені розказала, — пояснює жінка. — У них тепер діє акція "100 гривень на красу". Тому набори пробників на косметику розсилають безплатно.

Спершу Олена відкрила інтернет-сторінку www.greenmama.ua і зареєструвалася — увела свої прізвище й ім"я, дату народження, електронну й поштову адреси. Потім  щодня відкривала сайт фірми. За кожне відвідування там нараховують бонус — 1 грн. Коли на рахунку Олени Малинюк накопичилося 20 грн, вона витратила їх на пробники.

— За тиждень мені прислали безкоштовний набір, — продовжує. — Правда, за посилку я заплатила 5 гривень. А коли після щоденних відвідувань у мене накопичилося ще 30 гривень, я зробила нове замовлення.

На сайті Малинюк замовила крем для рук за 21 грн і крем "під підгузок" для сина за 86 грн. Але за товар і пересилку заплатила лише 77 грн. Різницю — 30 грн — покрили накопичені на сайті бонуси. На базарі теж продають косметику "Ґрінмама". Однак за таку покупку довелося б віддати 117 грн, підрахувала жінка.

— Я і тепер відкриваю сайт "Ґрінмами", бо там багато порад спеціалістів, — каже. — Заодно отримую гроші на рахунок.

Найбільша сума бонусів, яка накопичується на сайті, — 100 грн. Їх можна обміняти на товар.

Зараз ви читаєте новину «За відвідування інтернет-сайту пришлють косметику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі