вівторок, 29 травня 2007 15:21

За три дні кур"єрові заплатили 35 гривень

Подруга порадила 17-річній студентці Київського університету ім. Шевченка Наталії Павлюк улаштуватись кур"єром.

— Обіцяла, що за пару годин зароблю 100 гривень, — каже Наталка. — Таку роботу можна знайти по телефонній довідці 059. Там мені назвали адресу, куди звернутися.

Наталію зустріла бухгалтер фірми.

— У нас кур"єри носять у поштові скриньки рекламу. За тисячу листівок платимо 10 гривень, — пояснила жінка. — Раптом якийсь будинок пропустите — гроші не отримаєте. Наші контролери все перевірять.

Студентка взяла 3,5 тис. карток. На карті їй позначили будинки на Теремках. Потрапити до під"їздів було непросто через кодові замки. Доводилося чекати, доки хтось відчинить двері. Мешканці будинків часто сварили Наталю за те, що завалює скриньки "непотребом". Консьєржки взагалі не пускали до під"їздів. Наталя працювала після шостої вечора. Впоралася за три дні.

— Гроші дали після того, як я здала звіт, — каже дівчина. — Детально описала, куди не змогла потрапити, і вказала причину. Заплатили 35 гривень.

Зараз ви читаєте новину «За три дні кур"єрові заплатили 35 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі