вівторок, 02 жовтня 2007 15:28

За паливною карткою бензин заправляють зі знижкою

Житель райцентру Долина Івано-Франківської обл. Олег Фіршак, 25 років, на бензозаправках розраховується паливною карткою.

— Наша фірма "Уніплит" оформила картки для кожного відділу, — каже чоловік. — Заправляю службову "ладу"-"четвірку"  на автозаправках "ВОГ". Даю картку операторові, він пропускає її через термінал. На табло одразу видно залишок грошей. Заправник видає чеки. Із ними я звітую в бухгалтерії наприкінці місяця.

Для "Уніплита" картки полегшують контроль за витратами пального. Щотижня підприємство поповнює Олегову картку на 300 грн. Для службових поїздок за межі Долини виділяють більшу суму, залежно від відстані. З карткою бензин і дизпальне обходиться на 5% дешевше. Працівники заливають до 3,5 т пального за день, тож "Уніплит" заощаджує до 15 тис. грн. Власника картки на АЗС обслуговують краще, запевняє Фіршак. Бо він — постійний клієнт.

— Картку на пальне вам оформлять за п"ять хвилин, — запевняє керівник автозаправної мережі "ВОГ" Юрій Юржик, 35 років. — На заправці вашого міста подаєте копії паспорта й ідентифікаційного коду, платите 40 гривень завдатку за картку. Її виготовлять за кілька днів. Картку треба активувати протягом шести місяців. Бо потім можемо зробити перерахунок у зв"язку зі зростанням ціни.

Заправлятися можна на будь-якій АЗС "ВОГ" і мереж-партнерів.

— Можете заправляти скільки завгодно — від одного літра до кількох тонн на місяць, — веде далі Юржик. — Автолюбителі замовляють щонайменше 200 літрів бензину на місяць. На таку кількість надаємо один процент знижки.

Зараз ви читаєте новину «За паливною карткою бензин заправляють зі знижкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі