понеділок, 26 березня 2007 15:19

В"ячеслав Сивульський перепродує фотоапарати

Маріуполець В"ячеслав Сивульський, 25 років, працює графічним дизайнером у столичній компанії "Фрі дабл". Отримує $450.

У Києві з приятелем винаймають двокімнатну квартиру на вул. Теліги. Щомісяця кожен віддає за неї по $225 — половину заробітку. Ще $180 іде на харчі. Тому В"ячеслав почав шукати додаткових заробітків.

— Три роки тому я захопився фотозйомкою, — розповідає хлопець. — Батько подарував на день народження цифрову "мильницю" "Кенон" за $560.

Вимоги до техніки зростали. Підходящу почав шукати в інших фотографів на інтернет-форумах. Якось натрапив на аукціон "Ібей". Виявилося, в Америці професійні камери значно дешевші. За півроку хлопець зібрав $500, продав старий фотоапарат. Новий "цифровик" із дзеркальним затвором "Кенон EOS300" купив за $1100 через електронний аукціон. До України його привіз знайомий.

В"ячеслав перепродав із хорошим наваром. $100 віддав знайомому за доставку. Фотоапарати з США Сивульському возять уже другий рік.

Тисячу доларів на такий бізнес хлопець позичив у батьків. На перепродажі тепер заробляє $300–400 на місяць. Що дорожча камера, то більше на ній можна "наварити". Батькам повернув борг за три місяці.

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Сивульський перепродує фотоапарати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі