понеділок, 14 січня 2008 19:17

Витрати на масажний салон окупилися за сім місяців

Автор: фото надане центром ”Серагем”
  Пенсіонерка Алла Погрібна (у центрі) прогріває гайморові пазухи на лікувальному ліжку в центрі ”Серагем”, що на вулиці Жовтневій у Полтаві
Пенсіонерка Алла Погрібна (у центрі) прогріває гайморові пазухи на лікувальному ліжку в центрі ”Серагем”, що на вулиці Жовтневій у Полтаві

Перед центром "Серагем", що на вул. Жовтневій у центрі Полтави, люди збираються із сьомої ранку. Там можна безкоштовно полежати на лікувальних ліжках. Щогодини працівник центру видає черзі талони на прийом. "Серагем" щодня відвідують 308 осіб.

— Я тут уже сорок п"ятий раз, — каже пенсіонерка Алла Погрібна, 68 років. — Мороз — не мороз, а я що божий день приходжу. Перед святами застудилась, а тут прогрілася і вилікувалася без медикаментів. Також лікую радикуліт, остеохондроз, нерви й ноги. Про проблеми із здоров"ям почала забувати.

У залі медцентру у два ряди розставили 22 ліжок. Вільних місць немає. Наприкінці зали наступна група, пенсіонери та молоді люди з дітьми, слухає лекцію про необхідність ліжок "Серагем" у кожному домі. Без лекції на сеанс не пускають.

— Завдяки такій профілактиці людина позбавляється проблем серцево-судинної та нервової систем, скидає вагу, лікує ревматизм, целюліт та інші хвороби, — розповідає слухачам директор "Серагему" Яків Власенко, 51 рік. — Я й сам удома два таких апарати маю.

Полтавка Ганна Коломієць, 70 років, уже переконалася в ефективності ліжка:

— Апарат масажує й витягує хребет, прогріває хворі місця. Лежу й відпочиваю. Після процедури мені значно легше. Дуже приємні відчуття.

Апарат "Серагем" схожий на звичайне ліжко. У його матраці під обшивкою ковзають нагріті до +60°С нефритові кульки. Вони масажують хребет. На голову чи будь-яке хворе місце накладають два рефлектори з нефритами. Пацієнта накривають нефритовим зігрівальним матрацом. Треба полежати півгодини на спині та 10 хв. на животі.

Щоденно можна проводити 10 сеансів. За місяць матимете 6 тисяч гривень прибутку

Безплатний масаж улаштовують, щоб заохотити купувати лікувальні ліжка. Ходити можна хоч і щодня. Ціна одного ліжка — 15,6 тис. грн. Працює від 220 Вт. Служитиме 32 роки, обіцяють виробники. Гарантія — два роки.

— На диво, купують небагаті люди, — говорить директор центру. — Одна жінка збирала гроші собі на надгробок, а після пробних сеансів витратила їх на лікувальне ліжко "Серагем". Попит на них величезний. Забронювали майже 100 ліжок. Їх можна купити у розстрочку.

Власенко закуповує лікувальні прилади у столичному офісі "Серагем".

— Щоб відкрити центр, я продав однокімнатну квартиру на околиці Полтави (близько 150 тис. грн. — "ГПУ"), — продовжує Яків Власенко. — На переобладнання приміщення витратив 30 тисяч гривень. На решту закупив обладнання. За сім місяців витрати окупилися. Тепер збираюся відкривати центр у Запоріжжі. А на центр у Чернігові братиму кредит.

Одне-два масажних ліжка "Серагем" можна поставити вдома, запрошувати  клієнтів на платні сеанси. Так зробили кілька полтавців.

— Навіть на одному ліжку можна заробляти, — запевняє директор. — Наприклад,  щоденно можна проводити щонайменше 10 сеансів, брати по 20 гривень. За місяць матимете 6 тисяч гривень прибутку.

Зараз ви читаєте новину «Витрати на масажний салон окупилися за сім місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі