четвер, 15 березня 2007 18:08

Віталій Романенко не може продати деталі

24-річний киянин Віталій Романенко оптом купив деталі для гірських велосипедів на $1700.

Ідея зайнятися таким бізнесом з"явилася півтора року тому. Хлопець захоплювався екстремальним велоспортом, тому добре розумівся на комплектуючих. Деталі до якісного велосипеда коштують дорого.

Для початку Романенко півроку збирав гроші. Назбирав $1000. Він працює тестувальником програмного забезпечення в компанії "ПТК-Неон" і заробляє $700. Ще $700 позичив у батьків. Велодеталі купував на власний розсуд і за порадами друзів-велосипедистів. Домовився продавати товар через свого знайомого, який на столичному базарі Петрівка торгує велосипедами і комплектуючими. Але ділові стосунки не склалися.

Тепер хлопець намагається продати велодеталі через інтернет-аукціони і велосипедні форуми. Частину товару роздав друзям-велосипедистам. Вони за відсотки продають комплектуючі своїм друзям і знайомим. Торгівля йде погано. За підрахунками хлопця, товару залишилося на $1000.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Романенко не може продати деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі