неділя, 19 серпня 2007 15:43

Весільну зачіску перукар підбирає до сукні

Любов Рева, 31 рік, у райцентрі Чорнобай Черкаської області відкрила перукарню "Нефертіті". Її часто запрошують робити зачіски нареченим. Майстер-перукар виїздить до замовників додому.

— Так зручніше й дівчині, й мені, — пояснює Рева. — Удома наречена покаже весільну сукню, тоді під неї підбираю відповідну зачіску. До того ж у салоні я повсякчас відволікаюся, бо заходять або дзвонять, щоб записатися на стрижку.

До клієнтки Любу зранку завозить чоловік. Усе приладдя — від фена до шпильок для кріплення фати — перукарка бере з собою.

— На відміну від більшості перукарів, не роблю пробної зачіски. Бо буває, що з першого разу вона вдається краще. Тоді в нареченої псується настрій — аж до сліз.

На весільну зачіску Любов Рева витрачає 3–4 год. За роботу бере 100 грн. За 20 грн може зробити й макіяж. Використовує косметику "МаксФактор" і "Буржуа" — вона не розмокне від сліз, триматиметься довго.

Зараз ви читаєте новину «Весільну зачіску перукар підбирає до сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі