четвер, 12 липня 2007 07:00

Весільний лімузин замовляють за місяць

24-річні Наталка та Євген Таванці з райцентру Чорнобай Черкаської області на власне весілля замовляли лімузин. Пошуки почали заздалегідь.

— Я тоді вчилася в Києві, — розповідає Наталя. — Подумала: а що як замовити авто там?

Прокат оплачують погодинно. За лімузин-"мерседес" завдовжки 6,5 м 2003 року випуску в Києві платять 200 грн. А за 9,5-метровий "лінкольн-ретро" 2005 року — 680 грн. За виїзд авто на місце беруть окрему плату. Від Києва до Чорнобая — 170 км, тому узяли б щонайменше 340 грн.

Оголошення про оренду лімузина молодята знайшли в Інтернеті. Приватна фірма із сусіднього райцентру Золотоноша возить наречених на лімузині-"шевроле".

— Машина більше схожа на сильно видовжений джип, — ділиться враженнями дівчина. — Зате всередині — величезні шкіряні дивани, бар-холодильник зі столиком і DVD-програвач із трьома плоскими екранами.

Фірма бере по 250 грн за год. Подача авто в Чорнобай безплатна. Але букет на капот машини треба купувати самим. Євген поїхав у Золотоношу, домовився про дату і вніс завдаток — 200 грн. У день весілля лімузин прибув рівно о 10-й ранку. Молодята поїхали ним до РАЦСу, на міст кохання в Черкаси, потім назад у Чорнобай. Пасажирам дозволяють пити в салоні шампанське. Пляшку молодята отримали в подарунок від фірми. Наталку та Євгена лімузин провіз традиційним весільним маршрутом за 5 год. Водієві молодий доплатив ще 1050 грн.

Беруть 250 гривень за годину

— Лімузин замовляють молодята не лише з Черкас та області, а й з Кременчука та Світловодська, — розповідає водій Геннадій.

Друзі Євгена і Наталі з Решетилівки Полтавської області одружаться в липні. Вони хочуть і собі замовити джип-лімузин. Бо в Полтаві такого нема. За дорогу до Решетилівки, що за 200 км від Золотоноші, треба буде заплатити 400 грн. Замовлення краще робити за місяць, попереджає водій.

Зараз ви читаєте новину «Весільний лімузин замовляють за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі