середа, 16 січня 2008 18:36

Узяти кредит допоможе консультант

Консультаційна фірма "Арт фінанс", що працює на вул. Хрещатик у Черкасах, допомагає в оформленні кредитів. Клієнт каже, скільки хоче позичити, для чого та на який термін. Йому вибирають найвигідніший варіант.

—  Співпрацюємо майже з усіма банками, що діють в області, —  розповідають у "Арт фінансі". — Маємо інформацію про їхні умови та процентні ставки. Усе це розказуємо людині. А вона вибирає. Потім спрямовуємо у банк.

Там спершу перевіряють кредитну історію клієнта, визначають платоспроможність. Одразу ж можуть оформили кредит. Якщо сума більша за 15 тис. грн, процедура триватиме день- два. За послуги клієнти платять фірмі до 10% від одержаної в кредит суми. Якщо кредиту не дали —  не платять.

—  Людина підписує з нами договір про надання консультаційних послуг. Там вказано розмір оплати. За тих, хто позичає великі суми —  від мільйона гривень, платить банк. Консультації в нас безкоштовні, — запевняють в "Арт фінансі".

Зараз ви читаєте новину «Узяти кредит допоможе консультант». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі