четвер, 01 листопада 2007 17:43

"Укрпошта" запровадила згруповані перекази

З інтернет-сайту "Укрпошти" можна одночасно відправити гроші на домашні адреси кільком особам чи до запитання в межах України.

— Не потрібно виходити з офісу, нести велику суму та чекати в черзі на пошті, — розповідає Наталія Князева, заступник директора Київського поштамту. — Достатньо заповнити запропоновані форми на сайті та здійснити переказ через Інтернет.

Оплата за відправлення групових переказів не більша за поштові.

— За переказ до 500 гривень стягується чотири відсотки, від 500 до 1000 — 2,5, понад 1000 гривень — 1,5 відсотка від суми, — пояснює Наталія Князева. — Незалежно від суми переказаних грошей слід сплатити 1,2 відсотка податку на додану вартість.

Гроші адресатам надійдуть за два робочі дні.

Аби переказати гроші через "Укрпошту", треба мати платіжну смарт-картку національних систем масових електронних платежів із необхідною сумою, підключений до Інтернету комп"ютер із пристроєм для зчитування смарт-карток. Спеціальне програмне забезпечення — клієнтську частину інтернет-терміналу — можна отримати безкоштовно на сайті www.interplat.com.ua в розділі "для покупців".

Зараз ви читаєте новину «"Укрпошта" запровадила згруповані перекази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі