вівторок, 14 жовтня 2008 18:41

"Укргазбанк" приймає внески в іноземній валюті за вигідним курсом

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Цьогоріч на столичній вулиці Артема відкрився новий офіс ”Укргазбанку”. У спеціально збудованому приміщенні клієнтів обслуговують якнайшвидше. Серед новинок — зали самообслуговування
Цьогоріч на столичній вулиці Артема відкрився новий офіс ”Укргазбанку”. У спеціально збудованому приміщенні клієнтів обслуговують якнайшвидше. Серед новинок — зали самообслуговування

"Укргазбанк" пропонує для своїх клієнтів розмістити внесок за ще вигіднішими умовами. Для цього він розробив нові депозитні умови у програмі "Вдалий курс". Згідно з ними вкладник купує в банка іноземну валюту за гривні по вигідному курсу.

— Такий внесок підходить клієнтам, які хочуть зберігати гроші на депозиті в іноземній валюті. Принести у банк можна гривні. Банк продасть вкладникові валюту за вигідним курсом. Наприклад, якщо клієнт захоче зберігати гроші у доларах, то зможе купити їх у банку за курсом 5,15. Це нижче за ринкову ціну. Зараз банк продає долари по 5,37 гривні, — розповідає Роман Іщук, 27 років, керівник управління сегментів роздрібних клієнтів "Укргазбанку".

Такий внесок приймають під 12,5% річних терміном на 12 або 14 місяців.

— Його не можна поповнювати чи знімати з нього гроші протягом усього терміну, — каже Іщук.

Мінімальна сума внеску — $200. Пенсіонери, які отримують соціальні виплати на картку "Укргазбанку", мають додаткові бонуси. На їхні вклади нарахують ще 0,5% річних.

— Такі умови для пенсіонерів стосуються усіх депозитних програм банку, — пояснює Роман Іщук.

У банку триває розіграш призових відсотків за внесками. Акція називається "Переваги зростання". Вкладники можуть додатково до звичайних відсотків отримати бонус у розмірі 0,5–3% річних.

— При оформленні будь-якого внеску без права поповнення в усіх відділеннях "Укргазбанку" вкладник отримує конверт, у якому зазначена сума бонусу, — продовжує Іщук.

Кількість додаткових ставок обмежена, 1 тис. Також вкладники великих внесків отримають бонус у 0,5%.

Минулого тижня банк підвищив відсоткову ставку за всіма депозитами на 0,5%.

"Укргазбанк" приймає внески у гривнях під 21% річних, під 14% у доларах, та під 13% в євро.

"Укргазбанк" працює понад 15 років. Входить до числа найбільших банків України. За обсягом вкладів фізичних осіб "Укргазбанк" у десятці лідерів. Ощадні рахунки відкривають усі відділення банку. Їх понад 340 в усіх містах України. Знайти найближче допоможуть консультанти безплатної цілодобової телефонної лінії "Укргазбанку": 8 800 309 00 00.

"Укргазбанк" є учасником Фонду гарантування вкладів. Нині сума гарантованого цією організацією вкладу становить до 50 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «"Укргазбанк" приймає внески в іноземній валюті за вигідним курсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі