четвер, 21 травня 2009 17:21

"Укргазбанк" нараховує на пенсійну картку 18 відсотків річних

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  На столичній вулиці Артема працює київська регіональна дирекція ”Укргазбанку”. Його приміщення комфортні й зручні для клієнтів
На столичній вулиці Артема працює київська регіональна дирекція ”Укргазбанку”. Його приміщення комфортні й зручні для клієнтів

Багато українських фінансових установ змагається за право співпрацювати з Пенсійним фондом. Пенсіонерів приваблюють різними способами. Одні пропонують узяти участь у безпрограшних акціях. Інші — обіцяють додаткові відсотки та бонуси. Більшість банків пенсіонерам нараховує за розміщення депозиту додаткові 0,5–1% річних.

Пенсійні рахунки схожі на універсальні вклади. Відсоткова ставка за депозитами висока, а гроші можна забрати будь-коли. Банк обирають насамперед за якість обслуговування і близьке розташування.

— 30 тисяч пенсіонерів, які довірилися "Укргазбанку", передусім звертають увагу на своєчасність перерахунку грошей, наявність широкої мережі банкоматів, поважне ставлення персоналу, — запевняє заступник керівника центру корпоративних зв"язків "Укргазбанку" Євген Молчанський, 34 роки. — Наш банк пропонує хорошу відсоткову ставку на залишок карткового рахунка. Власник картки отримує також винагороду від суми, витраченої у торговельній мережі або аптеці.

Кошти надходять на картку автоматично, без затримок. Обслуговування та зняття готівки безкоштовне. Пенсію можна одержати у банкоматі без черг, вихідних та обідніх перерв. Або ж у відділенні банку. На залишок коштів на рахунку банк щомісяця нараховує 18% річних.

Пенсіонер може оформити картку в будь-якому відділенні "Укргазбанку". Там треба написати заяву про переведення пенсійного рахунку. До фінустанови подають також копії паспорта, ідентифікаційного коду та пенсійного посвідчення.

Готівку видають 620 банкоматів "Укргазбанку". Вони є у кожному місті країни. Крім цього, пенсію можна отримати у 4,6 тис. банкоматів банків-партнерів. Зокрема, "Укрсоцбанку", "Правекс-банку" та ін. За знімання грошей через їхні апарати комісія не нараховується.

Із 2001 року понині "Укргазбанк" є уповноваженим банком Пенсійного фонду й Міністерства праці та соцполітики України щодо виплат пенсій і грошової допомоги.

Зараз ви читаєте новину «"Укргазбанк" нараховує на пенсійну картку 18 відсотків річних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі