вівторок, 05 березня 2013 06:45

Учителька дає напрокат сумку "Луї Віттон"

Автор: фото: Володимир Мукан
  Жіночі сумки італійської фірми ”Італіавогс” розпродають по 299 гривень на виставці ”Київ фешн” у столиці. У фірмових бутиках — на 200 гривень дорожче
Жіночі сумки італійської фірми ”Італіавогс” розпродають по 299 гривень на виставці ”Київ фешн” у столиці. У фірмових бутиках — на 200 гривень дорожче

Вінничанка 36-річна Галина Іваніна два місяці тому придбала сумку "Луї Віттон".

Викладає англійську мову в школі.

— У нас учительки одна перед одною вихваляються одягом, взуттям і сумочками. Я ходила із сумкою за 650 гривень, підробкою "Дольче і Габбана", — говорить Галина Іванівна.

Має зарплату 1750 грн. Підробляє репетиторством, дає уроки англійської десятку учнів. Їй платять 70 грн/год.

"Луї Віттон" за 10,6 тис. грн узяла в кредит, оформила в банку "Русский стандарт" під 24% річних. Щомісяця повертає 880 грн.

Приходить із нею на зустріч у кав'ярні. Вбрана у червоне кашемірове пальто та червоні замшеві чобітки вище колін. Сумочка з крокодилячої шкіри, логотип — зі срібла, покрита золотом. Ставить її окремо на стілець. Одразу протирає м'якою ганчіркою, погладжує рукою.

— Подібну носила прем'єрка Юлія Тимошенко. Я і собі захотіла, хоча і мріяти не могла, — пояснює Галина. — Спершу хотіла позичити гроші в подруги і мами. Призналася на що. Мама тиждень зі мною не балакала. А подруга сказала, що я хвора на голову. Побачила на сайті інтернет-магазину, що сумку можна взяти в кредит. Треба було підійти у відділення банку, принести паспорт та довідку про доходи.

Кредит дали через тиждень. Гроші перерахували в інтернет-магазин. Ще тиждень Галина чекала на посилку.

— Перші кілька днів я з нею навіть спала. Чоловіку не зізналася, скільки насправді коштує, назвала втричі нижчу ціну. В школі зразу не повірили, що це справжній "Луї Віттон". Щупали, заглядали, роздивлялися в інтернеті. Тиждень тому до мене підійшла колега, тихенько попросила мою сумочку на вечір. Хотіла шикануть перед знайомими. Я, канєшно, дала. Сказала їй, щоб заплатила за оренду 200 гривень. Колєга скривилася, но гроші дала. Тепер маю замовлень на сумочку по чотири на місяць. Може, куплю ще одну, щоб давати напрокат. Кредит планую віддати за 10 місяців.

60 000 гривень коштує сумка "Гермес Біркін" у фірмовому бутику в Києві. Вона найдорожча з тих, що продають в Україні. Пошита зі шкіри крокодила, ската та змії. Емблема, замки — золоті. В Україні продали 2 сумки.

Зараз ви читаєте новину «Учителька дає напрокат сумку "Луї Віттон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі