середа, 16 січня 2008 18:35

У січні взуття розпродають за півціни

Киянка Наталія Чуб, 32 роки, у вихідні перед Різдвом пройшлася магазинами взуття, де оголосили про знижки до 50%. Жінка купила літні туфлі в торговельному центрі "Караван", що на столичній вул. Луговій.

— Ходили разом із чоловіком. Мені сподобалися чорно-сірі фірмові "Браска". Чоловік був проти, що взимку літнє взуття купую. А мені захотілося туфель з реклами, — усміхається жінка.

Із дисконтною карткою на 10%, яку позичили у друзів, та акційною знижкою пара обійшлася  приблизно у 500 грн.

20-річний студент Олег Кравчук хотів купити за акційною ціною  зимові чоботи. Насправді мало де уцінюють взуття наполовину, запевняє він:

— Спершу пройшов по торгових центрах на Московському проспекті. Обійшов кілька взуттєвих бутиків у "Макросі". Зимові черевики, що продавалися за 800 гривень, уцінили на 200–300 гривень.

Далі хлопець оглянув товар у взуттєвій крамниці "Монарх" на тому ж проспекті. Там розпродують лише застарілі фасони, робить висновок Олег:

— Дають 30 відсотків знижки, ще й не всі розміри є. Пара черевиків коштує близько 500 гривень. Краще почекаю наступного сезону. Куплю сучасну модель.

Студентка Ольга Коперник, 19 років, уже три роки купує одяг і взуття тільки на розпродажах. На початку січня побувала в магазині "Інтертоп". Там знижки 30–50%.

— Купила босоніжки фірми "Вагабонд". Заплатила близько 200 гривень. Я завжди чекаю до останнього, коли залишки колекцій віддають на 70 відсотків дешевше, — ділиться досвідом.

У січні найкращі знижки на взуття всіх сезонів, запевняють у павільйоні "Взуття", що на виході з метро Контрактова площа. Там продають товар Київської взуттєвої фабрики. Наприклад, жіночі чобітки, які коштували 755 грн, уцінили до 545.

У магазині "Велфер" на Повітрофлотському просп. розпродаж почали 20 грудня.

— Чим швидше продамо, тим краще, — пояснює продавець-консультант Ірина. — Завеземо нову колекцію. У нас знижки до 50 відсотків. На вихідних дуже добре розпродуємося. Чимало моделей залишилося по одній парі.  Чоловікові я дві пари туфель по 300 гривень узяла. Їхня первісна ціна була 600.

Зараз ви читаєте новину «У січні взуття розпродають за півціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі