вівторок, 06 березня 2007 17:54

У саунах роблять безплатний масаж

Безплатні послуги — масаж будь-якої зони тіла або разову послугу косметолога — до 8 Березня пропонує киянам оздоровчий центр "Водолій на Святошино" на вул. Котельникова, 1. На вибір можна замовити антицелюлітні програми: "холодне мінеральне" загортання чи "баночний" масаж.

— Якщо замовляєте римську сауну до 16.00 в будній день, коштує це 180 гривень за дві години. Після обіду і на вихідні — 240. Фінська сауна з джакузі — 280 гривень за дві години до 16-ї, на вихідні та увечері — 340, — кажуть адміністратори сауни. — Замовляти сауну з безплатними послугами можна за дві–чотири години перед приїздом.

Ще одну акцію проводять в російській бані "Ивановские бани" на вул. Набережно-Печерська. Там щосереди проходить "жіночий день". До 18.00 дві години в бані коштують 50 грн із клієнтки. Для чоловіків — 500 грн. Антицелюлітний масаж обійдеться у 80 грн.

Приміром, у будень до 14.00 дві години в сауні "Бан-Ту" на Лук"янівці коштують 200 грн. Антицелюлітний масаж — 170 грн.

Киянин Тарас Бойчук, 27 років, працює в юридичній конторі. Каже, в Києві вигідно мати "свою" сауну і як постійний клієнт мати знижки.

— У дешеву "державну" ходимо з хлопцями після футболу. Компанія чоловік десять. Одні паряться, інші під душ йдуть. Виходить по 15–20 гривень із кожного. Якщо з дівчатами, то йдемо у сауну, де година коштує 100–120 гривень. Коли сауна ще дорожча, то вже дівчат не треба, там і знайти можна, — розповідає Бойчук.

Зараз ви читаєте новину «У саунах роблять безплатний масаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі